Mitlex Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam. Jak zauważyłem nie jestem jedynym który ma problem z wgraniem gappsów na cm 13. jaki jest sposób uniknięcia STATUS 255 podczas wgrywania gappsów? czy jest inny pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 @Mitlex A robiłeś to przez TWRP jak zgaduję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Tak dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Możesz próbować różnie nie tylko Open Gapps. No chyba, że robiłeś tak jak myślę wyżej...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Przeniosłem do odpowiedniego działu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 już nie mam pomysłów na wgranie tych gappsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jeśli już naprawdę desperacja i w ogóle to poprzenos wszystko do odpowiednich folderów i daj odpowiednie uprawnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 hmm a mógłbyś troszkę jaśniej ? Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mitlex
Witam. Jak zauważyłem nie jestem jedynym który ma problem z wgraniem gappsów na cm 13. jaki jest sposób uniknięcia STATUS 255 podczas wgrywania gappsów? czy jest inny pomysł?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi