Gość Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam odblokowałem BL i po ponownym włączeniu telefon zatrzymuje się na animacji bootowania.Co mam zrobić ?Wgrać stock rom 4.3 ?Skąd go ewentualnie ściągnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Wgraj Stock i wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 A jest gdzieś na forum instrukcja jak posługiwać się Flashtoolem ?Jeżeli miałem oprogramowanie od T-mobile to w XperiFirm mam ściągnąć firmware T-mobile poland ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Niekoniecznie. Można też wgrać innego stocka. Codo Flashtoola to masz poradnik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No więc jaki rom mam ściągnąć jak nie T-mobile ?Central Europe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ściągam rom od T-mobile.Czy po podłączeniu telefonu w trybie flash nie powinien się świecić ekran i led na zielono ?Bo u mnie się nie świeci led ani ekran a Flashtool i tak piszę że telefon został podłączony w trybie flash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 odłacz telefon i włącz go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Flashtool wgrał oprogramowanie pomyślnie a telefon i tak nie startuje tak jak wcześniej zatrzymuje się na animacji która jest zapętlona.Co się stało z telefonem ?Można coś zrobić ?Nie wiem czy to ma związek ale gdy we flashtoolu pokazało że mogę uruchomić ponownie telefon pokazało też takie coś For "flashtool, Unknown Sources and Debugging must be checked in phone settings". Możliwe jest że przez nie zaznaczenie wipe userdata flash nic nie dał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Nie nie wgraj jeszcze raz ale zaznacz wipe userdata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Działa telefon po ponownym z flashowaniu i zaznaczeniu wipe userdata włączył się.W takim razie gdy mam odblokowany BL mogę teraz zainstalować recovery i CM 12.1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 A warto instalować CM 12.1 ?Różni się od stockowego romu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Bardzo się różni ale czy warto.. To musisz poczytać opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość
Witam odblokowałem BL i po ponownym włączeniu telefon zatrzymuje się na animacji bootowania.Co mam zrobić ?Wgrać stock rom 4.3 ?Skąd go ewentualnie ściągnąć ?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi