CleanMaster Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam. Ostatnio zaopatrzyłem się w kartę pamięci Samsung EVO micro SDHC Class 10, i mam problem ponieważ za pierwszym razem gdy skopiowałem pliki to było spoko :), ale niestety teraz dzieje się coś dziwnego że gdy chce skopiować nawet jeden plik na kartę to niby z poziomu PC widać ten plik, ale gdy kartę odłączę to plik który skopiowałem znika. Co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jakie rozszerzenie ma ten plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CleanMaster Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jaki by nie był, mp3, zip, cokolwiek. Ze starą kartą pamięci tak nie miałem. Wiem tyle że ta karta pamięci ma format FAT32 a on nie może mieć wielu plików w jednym katalogu, ale nawet tworzę nowy folder w karcie pamięci i nawet folder znika:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Spróbuj sformatować kartę i jeszcze raz wszytko powrzucać. Ja miałem tak że jakiego bym pliku nie wgrał na kartę (nowego) to PC go nie widział.. Ale nic z tym nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CleanMaster Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Musze poszukać programu do formatowania bo PC pokazuje że system nie mógł dokończyć formatowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CleanMaster Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dziwne ale pomimo odblokowanej karty pamięci (tzn, w tym adapterze) pokazuje mi program że bym zdjął blokadę. A blokady nie mam. Więc nie zrobiłem format karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 To po karcie chyba jest zabezpieczona przed zapisem. Możesz najwyżej w gparted na linux sformatować może pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CleanMaster Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Damn, no jakaś masakra:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Niestety ew. Możesz przez chkdsk sprawdzić we wierszu polecenia (z prawami administratora) wpisujesz chkdsk (litera pod którą jest karta) : /f może to coś da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 jak ci lock karta to oznacza ze ladunek komórek na karcie został rozładowany i przeszła w tryb odczytu jak na wszystkich urządzeniach opartych na FLASH, czyli kośc biosu, ssd, ram, karty pamieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi