MARI0 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 witam! mam Z1 compact. i problem z ustawieniem powiadomień kalendarza ( na pasku zadań i wywołanie powiadomienia dźwiękowego "na czas" ). Raz te symbole są raz nie - ale częściej nie ma. zadanie z poziomu kalendarza zapisane ( "klikam" datę np. 30.01.2016/ robię opis/ ustawiam date i godz / zazn. " na czas"/ zapis), Zadanie jest widoczne , nawet widać odliczanie czasu do zadania- i telefon nie zawsze wywołuje dźwięku powiadomienia. gdy to sama czynność wykonuję - zapisując w folderze :'zadania" telefon "wywołuje zadanie" . tzn. informuje mnie o zaplanowanym zadaniu. gdy ze sklepu GooglePlay zainstaluję jakikolwiek kalendarz- telefon wywołuje 2 powiadomienia korzystam z kalendarza i jego powiadomień- a w trybie UltraStamina- jest tylko wyświetlanie kalendarza "z platformy telefonu" prosze o ustawiena gdzie to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Co zrobić? Bo nie mogę zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Straszny chaos. Nawet nie wiem co chce osiągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi