KoorloPL Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam! Mam problem dotyczący tego oto telefoniku D855. Chciałem w końcu wgrać znajomej oryginalnego Andka 6.0 ale okazało się, że tel nie jest wykrywany przez mojego PC, ani przez laptopa. Dzięki za wszystkie odp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Sterowniki masz? Jaki system na PC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Na moim pc winda 7 prof a na lapku win 7 home premium. Rzecz w tym ze po podłączeniu do pc tel instaluje jakies sterowniki ale wyskakuje blad. Na lapku to samo. Na pc zainstalowalem jakies drivery do lg g3 z xda ale nic nie pomoglo. Nawet w zdj nie moge zrzucić xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 A sterowniki wgrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Wyżej post edytowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Spróbuj te sterowniki http://18d5a.wpc.azureedge.net/8018D5A/tool/dn/downloader.dev?fileKey=UW00120120425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Wypróbuję jak będę miał dostęp do telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arctoz Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam. Mam podobny problem z moim G3, nie idzie go podłączyć przez USB z komputerem, system nie znajduje sterowników do niego, a na telefonie nie wyskakuje nic poza informacji ze się ląduje. Najnowsze sterowniki pobrane i zainstalowane, kabel oryginalny, komputer win 7 x86 w telefonie MM 6.0 nie wiem czy to wina aktualizacji czy możne portu usb w telefonie, ale telefon zaktualizowałem na początku stycznia i było wszystko OK, potem już na innym komputerze były problemy z połączeniem przez usb ale uznałem ze to brak sterowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Na innym komputerze próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Może to być wina najnowszego Andka. Jednakże to mało prawdopodobne. Włączcie sobie debugowanie USB koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arctoz Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Tak Próbowałem na innym kompie, sytuacja jest identyczna, debugowanie włączyłem lecz niestety nic się nie zmieniło. Jakieś inne pomysły? serwis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dobry kabel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 A może spróbuj wylaczyc wymuszanie podpisu sterowników usuń te sterowniki jakie masz, zainstaluj na nowo przez menadżera urzadzen i sprobuj podlaczyc albo włącz komputer w trybie awaryjnym i podlacz go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KoorloPL
Witam! Mam problem dotyczący tego oto telefoniku D855. Chciałem w końcu wgrać znajomej oryginalnego Andka 6.0 ale okazało się, że tel nie jest wykrywany przez mojego PC, ani przez laptopa. Dzięki za wszystkie odp??
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi