KoorloPL Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam forumowiczów! Mam wgranego CM 12.1 release i głosnik gra straaasznie cicho, jakieś pomysły jak to naprawić? Z góry dziękuję i gorąco polecam tego ROMa ?☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Masz apke audiofx, ustaw tam wszystko na maxa i będzie działać dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Niestety wielkiej różnicy nie ma? Suwak pomiedzy połową wartością glośnosci a maksymalną gdy sie go przesuwa nic nie zgłaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Problem jest tylko w multimediach czy z dzwonkiem i budzikiem jest to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Wszyskie dźwięki działają cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Chwila, poszukam co można z tym zrobić Hmm.. Nikt nie ma tego problemu... Masz najnowszy build? Od kiedy to zaczęło się pojawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Odkąd zainstalowalem CM, tak najnowszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Spróbuj starszy build bo to trochę dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Akurat tak bardzo mi nie przeszkadza? Zobaczę czy na cm 13 też tak się dzieje. Mam jeszcze jeden problem. Bateria. Żywotność pozostawia troszkę do życzenia. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Tu już nic nie poradzisz. Tylko zmianą romu jeśli to się dzieje tylko na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Bateria jest zżerana bardzo ogólnie na lollipopie zainstaluj cm13 i powinno się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zainstaluje jak już będzię w wersji snapshot? a ty jakieho masz cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ciekawe, czy w ogóle będą te wersje snapchot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ja nie korzystam z cm bo mam głupią koreańską wersję niby działa ale sie restartuje co dwie minuty, tak jak stock 4.2.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Współczuje xD a probowales aospe wgrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KoorloPL
Witam forumowiczów! Mam wgranego CM 12.1 release i głosnik gra straaasznie cicho, jakieś pomysły jak to naprawić? Z góry dziękuję i gorąco polecam tego ROMa ?☺
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi