KitLer Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Siemanko ludziska. Tak trochę głupio mi pisać. Koleżanka pisała do mnie o telefon do 800-900 zł. Poleciłem jej Huawei P8 Lite i kochane przez wszystkich Z1C xD. Najlepszy wybór czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Może też myśleć o jakimś G2 używanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Za tą cenę to używane z2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KitLer
Siemanko ludziska. Tak trochę głupio mi pisać.
Koleżanka pisała do mnie o telefon do 800-900 zł. Poleciłem jej Huawei P8 Lite i kochane przez wszystkich Z1C xD.
Najlepszy wybór czy coś innego?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi