vanilsan Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Witam. Na Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (p 3100) podczas ladowania systemu CM 10.1 RC2 pojawiaja sie "krzaki"Na NIGHTLY jest to samo. Sam system sprawuje sie bez zarzutu. krotka prezentacja opisanego problemu w formie filmiku"krzaki" obecne w 10 sek. Czy napsulem cos podczas instalacji CM lub Clockworkmode?Spotkal sie ktos z czyms takim kiedys?Jestem malo doswiadczony w kwestii wgrywania custom romowwiec za kazda pomoc/podpowiedz/wyjasnienie bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek95112 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Te krzaki to normalna rzecz. Moja x8 na fabrycznym oprogramowaniu ma podobne krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 as007 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 A ja u siebie na P-3110 nie mam takich problemów. Może spróbuj sflashować jeszcze raz rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Błąd może być w Kernelu (obrazku - nie groźny) albo w Boot Animacji (też nie groźny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vanilsan
Witam.
Na Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (p 3100) podczas ladowania systemu CM 10.1 RC2 pojawiaja sie "krzaki"
Na NIGHTLY jest to samo.
Sam system sprawuje sie bez zarzutu.
krotka prezentacja opisanego problemu w formie filmiku
"krzaki" obecne w 10 sek.
Czy napsulem cos podczas instalacji CM lub Clockworkmode?
Spotkal sie ktos z czyms takim kiedys?
Jestem malo doswiadczony w kwestii wgrywania custom romow
wiec za kazda pomoc/podpowiedz/wyjasnienie
bede bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi