extremerogo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Siemanko Mam pytanie do osób które może naprawiały taki telefon, może same przez przypadek coś takiego zrobiły.. Mianowicie, co gdy podczas flashowania stocka na LG przez KDZ, wypniemy telefon w trakcie? Lub Samsung i Odin? Lub gdy wyciągniemy baterię z telefonu a TWRP będzie flashowało Custom Rom? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Z tego co wiem najgorzej jest w lg, wyjmiesz baterię i koniec. Samsung raczej nic się nie stanie, można zacząć od nowa. Wgrywanie custom? Może być brick ale wgrasz stock i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Dziwne to mi kiedyś stanęła instalacja stocka na F320L na 48% już szykowałem wiersz pożegnalny, wypiąłem telefon, restart i wstaje stary system sprzed instalacji xD G2 chyba nie jest taki łatwy do uceglenia.. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez DaRkShAdOw Nie cytuj posta jeśli odnosisz się do tego wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 To znaczy może dopiero się rozpakowywał i dlatego nic się nie stało Przenoszę do ogólnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Dałem "Normal flash"... Dziwne to LG zrobiło.. Mogli by dać drugą szansę dla słuchawki żeby ożyła po odpięciu podczas flashowania (z tego co pamiętam, miałem jakiegoś samsunga którego chciałem uceglić poprzez odpięcie przy flashowaniu odinem i wchodzil caly czas w download mode), tak jak Samsung :P(chociaż nie zawsze) Edytowane 24 Stycznia 2016 przez DaRkShAdOw Coś mówiłem o cytowaniu, zaraz nagrodzę Cię warnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi