Mitlex Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam, otóż mam na Xperii M zainstalowanego Cyana 12.1 i próbowałem już różnymi aplikacjami od fotografii robić zdjęcia. Problem w tym, iż zdjęcia wychodzą w tragicznej jakości. Czy jest może jakiś FIX na poprawę jakości robionych zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Rozumiem że na stock lepiej było? Jeśli tak to tego nie naprawisz. Z tego co wiem to przez DRM, klucze które zwykle tracisz po odblokowaniu bootloadera. W niektórych telefonach utrata tych kluczy powoduje pogorszenie jakości zdjęć i utratę dużej ilości Xperiowych funkcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 No nie dobrze może kiedyś ktoś mądry napisze łatkę na xperie Dzięki za pomoc Dark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mitlex
Witam, otóż mam na Xperii M zainstalowanego Cyana 12.1 i próbowałem już różnymi aplikacjami od fotografii robić zdjęcia. Problem w tym, iż zdjęcia wychodzą w tragicznej jakości. Czy jest może jakiś FIX na poprawę jakości robionych zdjęć?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi