VAdamV Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam. Mam nie typową sprawę. Chciał bym sobie spowolnić internet w telefonie. Chodzi mi o to że mam w domu internet z wifi i gdy ja na telefonie oglądam film na YouTube to bratu na komputerze chodzi wolniej mamy prędkość 50mb/s i chciał bym sobie jakoś zmniejszyć prędkość do kilku MB czy jest to możliwe ? Czy jest aplikacja na androida do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Raczej nie. Możesz sobie spowolnić co najwyżej ściągając coś w tle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Możesz również na routerze ustawić limit dla WiFi jeżeli takową opcje posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi