byq8327 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam probuje juz kilka dni ale mi sie nie udaje prosil bym o pomoc. Chcialbym ulepszyc/usprawnic tel. Wgrac cm ale lipa przy instalacjii cm wyskakuje error blad 7 . Mialby ktos na to sprawdzony sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jakie masz recovery? Błąd 7 to zła wersja lub w ogóle złe recovery. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 byq8327 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Mam CWM- based recovery v 6.0.1.2. Jakie bylo by u mnie odpowiednie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 moim zdaniem to bedzie dobre, pobierz 6.0.4.5 touch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 byq8327 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ok zaraz sprawdze, a jakie polecasz cm chyba ze inne na mojego lg? Hmm wszedlem w stare cwm zainstalowalem i nic, pisalo ze sie zainstalowalo ale nigdzie tego nie mam, wchodzi mi stare recovery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ja nic nie polecę,nie miałem tego modelu. A kliknąłes reboot recovery? I za każdym razem bootuje do starego cwm? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 byq8327 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ok wszystko dziala. Juz mam cm. Problem polegal na zlym wciskaniu klawiszy stare recowery wchodzilo przez -vol, natomiast to przez -vol + home + power. Moj blad. Dzieki za pomoc, teraz musze rozkminic ten system bo jednak sie troche rozni. Nie ma instrukcjii obslugi?:) zart temat do zamkniecia jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
byq8327
Witam probuje juz kilka dni ale mi sie nie udaje prosil bym o pomoc. Chcialbym ulepszyc/usprawnic tel. Wgrac cm ale lipa przy instalacjii cm wyskakuje error blad 7 . Mialby ktos na to sprawdzony sposob?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi