DaRkShAdOw Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam. Mam pytanie dotyczące tego telefonu, a mianowicie czy wspiera on etui s-view czy coś takiego. Np. To http://m.zolti.pl/product-pol-125633-Oryginalne-etui-Sony-Style-Cover-S-View-SCR-26-Sony-Xperia-Z3-Compact-Czarne.html?gclid=Cj0KEQiAlO20BRCcieCSncPlqqMBEiQAOZGMnLG5oNzAyA25Zv5LnoUozHjeXvLVz0zI8AAbS7s4QzgaAiqO8P8HAQ To jest akurat do z3 Compact ale czy Z1 Compact to obsługuje? Przydałoby mi się takie coś w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Takie informacje najlepiej potwierdzać u producenta. Tam przeważnie są "oficjalne" dodatki. Być może takie coś jest, ale nie słyszałem i nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 @NeoCM hmm.. Ok napisze do Sony Mobile Otrzymałem informację, że w/w model nie obsługuje tego etui. Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi