jo44 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 V30C zainstalowałem z LG PC Tool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cino05 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Przy instalacji za pierwszym razem przy 12% "Aktualizacji oprogramowania" wyskoczył mi błąd. Teraz z każdą kolejną próbą staje przy 10% i ani drgnie.. Pasek w telefonie ciągle 0% Czekałem kilka razy po kilkadziesiąt minut. Może ktoś mi z tym pomóc? Nie da się ponownie uruchomić telefonu, od razu włącza się Firmware Update. Edit. Próbując wyboru innych opcji (EMERGENCY, Normal flash/CSE) dociera max do 12% i stoi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Możesz wejść do recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cino05 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Po wciśnięciu "V-" i "power" wchodzi mi do recovery lecz gdy wybieram reset, przechodzi znowu do tego ekranu "Firmware Update" (nie wiem czy tak powinno być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Ślipeńczuk Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Poradnik super. Bezproblemowo udało się zrobić aktualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kłodziński Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 wszystko działa przepięknie dzięki wielkie bo już mi się znudziło czekanie aż play zaktualizuje moją g3 to 6.0 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jansobota.1980 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dzięki wielkie za poradnik przydał się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Suchocki Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Witajcie, Mam Android 4.4.2 wersja oprogramowania D85510e-GLOBAL-COM czy może mi ktoś z Was doradzić co powinienem zrobić aby wgrać update do wersji 6 ? Najpierw chyba nagrać UP do wersji 5 a dopiero później do 6 z tego co tu wyczytałem. Mam wersję 32GB. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jo44 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 A próbowałeś już podłączyć swoje G3 do komputera za pomocą LG PC Suite i sprawdzić wersję oprogramowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Suchocki Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 @jo44 tak już próbowałem i niby wykrywa mi aktualizację i już pobiera potrzebne pliki ale jak ma wystartować to wyskakuje błąd i klops :/ nie wiem jaki soft pobrać http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G3-Tutti-41.html najpierw powinienem chyba wgrać A5 a później dopiero 6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Kacza Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 mam koreański f400 i próbuję wgrać i przez pc suite wyskakuje błąd a waszym sposobem pokazuje mi że niby telefon nie jest podłączony do kompa a jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Musisz poszukac sterowniki usb pod ten model. Nazwa kodowa i usb dviver w google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Kacza Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Pobrałam ale teraz znowu coś wyrzuca... Chyba muszę do serwisu go dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betsi Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze zagląda Mam problem, wgrałam na szybko przypadkowy soft wg poradnika z tego wątku. Ale mam problem ze sklepem play. Dlatego chcę wgrać soft na nowo, ale która wersja jest odpowiednia? co znaczą te symbole obok nazwy softu? Obecnie mam nr w play ale wgrywałam soft POL/POLAND. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 @Betsi Zainstaluj ROM wydany dla Twojego IMEI.Sent from my LG-D855 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Mam telefon z orange. Czy bez problemu wgram czysty stock?Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jeśli ma Bootloader od Orange, to nie wgrasz czystego Stock'a. Pozostaje Ci Stock od Orange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 A jak sprawdzić bootloader allowed?Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaCeeK. Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Jaką wersję softu mam pobrać pod wersję 2/16 gb jeśli chcę lolipopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 V20Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaCeeK. Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 którą z nich mam wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Ostatnią na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzecho1 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Witam wszystkich jestem tu nowy i nie bardzo jeszcze kumam co z czym mam telefon lg d858hk 10f wersja 4.4.2 nie bardzo wiem jak to zrobić może ktoś pomoże, z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Chcesz wgrać stockowe oprogramowanie? Napisz co dokładnie nie rozumiesz a wytlumacze Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzecho1 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Powoli doszedłem ze mam telefon z Hong Kongu są tam dwa oprogramowania V30aLGD858HK i V30bLGD858HK.Mam wersję 32Gb i nie wiem który mogę wgrać,i to jest mój problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi