valkollos Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Mam problem z działaniem aplikacji Vyda (aplikacji do transmisji na żywo) w CM 10.2. Aplikacja poprawnie się uruchamia, lecz po chwili przestaje odpowiadać a smartfon się restartuje. Czy to wina CyanogenMod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 A na innym romie występowało to samo ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valkollos Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Nie wiem, pierwszy raz instalowałem tę aplikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 To spróbuj na innym, bo tak to wiesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valkollos Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 A czy możesz polecić jakiegoś KK? Instalowałem ostatnio OmniRom, CM 11 i AOSP ale z każdym były jakieś problemy i nie dało się ich używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja siedziałem na cm11 by chronomonochrome i wszystko fajnie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valkollos Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Instalowałem wcześniej tę wersje CM i miałem problemy z gappsami ale zainstaluję jeszcze raz i sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja używałem aroma i chodziły bez problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valkollos Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja miałem mini może w tym tkwił problem, a czym się różnią zwykłe od aroma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 W aroma wybierasz apki które chcesz zainstalować jak się nie myle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valkollos Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zainstalowałem te gappsy aroma lecz mam jeden problem. Uruchamia mi się stara wersja sklepu i w żaden sposób nie chce się zaktualizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ona się automatycznie aktualizuje (tak niby ma być) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valkollos Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 To wiem i na innych romach sama się szybko się aktualizowała lecz tutaj nie chce się zaktualizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Miałem to samo po downgrade do 2.3.6 na Mini 2. Zobacz w ustawieniach sklepu czy są włączone aktualizacje automatyczne. Jeśli tak kliknij na wersję sklepu i powinna wyskoczyć informacja o aktualizacji. Teraz możesz tylko czekać. Jeśli nie chce Ci się czekać możesz zainstalować aktualizacje ręcznie pobierając plik .apk sklepu i zaistaluj. Powinno działać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
valkollos
Mam problem z działaniem aplikacji Vyda (aplikacji do transmisji na żywo) w CM 10.2. Aplikacja poprawnie się uruchamia, lecz po chwili przestaje odpowiadać a smartfon się restartuje. Czy to wina CyanogenMod?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi