alvin97 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Chciałem przyspieszyć swojego sgsa wgrywając jakiś rom. Miałem CM11 CM10 GamerzRom Mackaya też. Przy każdym romie telefon ma mocne lagi przy aplikacjach takich jak chrome facebook czy messenger. Możecie mi jakoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Oficjalny CM11 i brak gappsow, miałem i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dodam też że zamiast fb i messenger możesz zainstalować Facebook lite no i korzystać z przeglądarki która jest w romie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alvin97 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Panowie. Nie idzie tego obejść? To znaczy że ten telefon jest za słaby na takie aplikacje czy co? Bo nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Można tak powiedzieć. Mało który telefon daje rade najnowszemu Facebookowi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alvin97 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 To dobre. Wcześniej miałem galaxy young. To jest dopiero słaby telefon ale facebook chrome i messenger śmigały bez problemu. Troche to śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 young s6310 czy s5360? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zależy od systemu, im nowszy to aplikacja bardziej rozbudowana a telefon za słaby.. Niestety tak już z androidem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alvin97 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 6310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 4 godziny temu, DaRkShAdOw napisał: Można tak powiedzieć. Mało który telefon daje rade najnowszemu Facebookowi.. Mój daje Możesz zainstalować starą wersję aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 @Hyniek "najnowszemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
alvin97
Chciałem przyspieszyć swojego sgsa wgrywając jakiś rom. Miałem CM11 CM10 GamerzRom Mackaya też. Przy każdym romie telefon ma mocne lagi przy aplikacjach takich jak chrome facebook czy messenger. Możecie mi jakoś pomóc?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi