Gość lukjan32 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 mam galay s3 z cm 11. jak wyłączyć słownik t9 i wibracje przy pisaniu sms? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Te funkcje są w ustawieniach klawiatury. Musisz np. przy pisaniu sms-a przytrzymać przycisk koło spacji - to jest przecinek i pojawią się ustawienia. Tam możesz odznaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 dzięki, mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość lukjan32
mam galay s3 z cm 11. jak wyłączyć słownik t9 i wibracje przy pisaniu sms?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi