NeoCM Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jak wyodrębnić pliki z firmware Huawei [update.app] programem Huawei Update Extractor Dowiesz się w jaki sposób można wyodrębnić pliki z firmware dla Huawei. Na przykładzie poradnika zobaczysz jak wyciągnąć pliki boot.img i recovery.img - które przydadzą się do ożywienia telefonu przy złapaniu bootloopa. A ma to miejsce np. przywykłej aktualizacji firmware. Instrukcja: Pobieramy stock firmware na telefon. Może być on spakowany w zip, może być sam update.app - dla nas najważniejszy będzie plik "UPDATE.APP" Pobrany plik musimy rozpakować - oczywiście ten UPDATE.APP Następnie instalujemy program HUAWEI UPDATE EXTRACTOR : HuaweiUpdateExtractor_0.9.9.3_Setup.zip Otwieramy program i wybieramy extract Klikamy na i wyszukujemy wypakowany z UPDATE.APP Po wskazaniu program powinien pokazać nam listę aplikacji/ programów/ plików dostępnym w firmware Teraz wyszukujemy plik który chcemy wyodrębnić. W tym przypadku będzie to boot.img i recovery.img Jak znajdziemy to klikamy na Extract Selected - wskazujemy miesjce I po ukończeniu mamy wyodrębnione pliki z stock firmware 4pda: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=606819&st=0#entry33180418 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofy121 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 jak na telefon skoro nie chce się włączyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Piotr Sumisławski Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Jak mam pobrać na telefon, skoro nie mogę go nawet uruchomić? Jedyne co mi się wyświetla to napis "Huawei" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi