devil3998822 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Planuje wgrać na mój telefon androida 5.1.1 znalazłem taki link i czy to będzie dobre? http://forum.xda-developers.com/galaxy-grand-2/orig-development/rom-cm-12-1-grand-2-lte-t3205484 co musze mieć jeszcze oprócz tego? Proszę o jak najszybszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devil3998822 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zaznaczam to system ale gdy instaluje to na górze na czerwono wyskakuje E: Unable to monut '/system' a przecież zaznaczałem to system o co chodzi? Przed tem tak samo było i nie wiem co jest bo przecież to zaznaczam. Teraz na instalacji tak samo teraz znowu baterie wyłożyłem i znowu patrze i system jest odznaczone i próbuje zaznaczyc i teraz się nie da i gdy zrobię wipe to jest zaznaczone ale przy instalacji ciągle jest że jest niby nie zaznaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 musisz wgrać oryginalne oprogramowanie http://www.sammobile.com/firmwares/download/41600/G7105XXUBNL1_G7105XEOBNL1_XEO/ wg tego poradnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devil3998822 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Czemu muszę wgrać oryginalne oprogramowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Hmm wiesz co? W tym dziale podałem jeszcze CWM Recovery. Weź je wgraj. Zobacz w tedy. Wydaje mi się, że te TWRP coś knoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devil3998822 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Chodzi o to? tylko ż to jest do zwykłego a nie lte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Kolego dodałem wczoraj ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devil3998822 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Kurde chyba ślepy jestem a gdy wgram tamto recovery to zrobić też wipe czy coś? Jakieś zmiany będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Tak. To inne recovery, więc zrób najpierw Reboot Recovery i potem wipe. Zasada wgrywania jest taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devil3998822 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Gdzie znajdę reebot recovery? Wipe jest ale tego reebot tu nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Kolego. Troszkie mnie męczy te prowadzenie cie we mgle. Spróbuj wgrać te recovery. Jak nie ma reboot recovery, to je włącz klawiszami. CWM się różni od TWRP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devil3998822 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ja już wgrałem to recovery i je włączyłem i zrobiłem wipe tak jak mówiłeś a gdy je zainstalowałem to po prostu włączyłem je tak jak twrp home power i vol +. Teraz właśnie instaluje ten rom i tu tak samo stoi na Patching system image unconditionally... Przed tą linijką jest unmount of /system failed; no such volume co to może znaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
devil3998822
Planuje wgrać na mój telefon androida 5.1.1 znalazłem taki link i czy to będzie dobre? http://forum.xda-developers.com/galaxy-grand-2/orig-development/rom-cm-12-1-grand-2-lte-t3205484 co musze mieć jeszcze oprócz tego? Proszę o jak najszybszą pomoc.
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi