Dawidczwatschka Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Siemanko mam probleM z wgraniem nowego softu, wszystko zrobilem wraz z instrukcja nie raz I na koncu jest fail.. moze zepsute plikI... nie moge znalesc innych.. a chce 3 plik owe.. po mocy nie mam juz sil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Może byś podał co wyskakuje.. Fail w odinie może mieć wiele przyczyn m.in. -Uszkodzony soft -Telefon nie jest w download Mode -Brak sterowników Więc sam Fail nic nie mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawidczwatschka Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ok juz to zrobilem ?kolejny problem to wyskakuje mi nand fair node.. I za trzymuje sie w tym miejscu przy wgrywaniu... po dorosle ze wszystko Co powinienem to zrobilem... ogolem zmiana softu dlatego Bo nie szuka sieci.. zniknelyou ustawienia sieci z ustawien.. w dwoch s6.. moze ktos juz sie z tym borykal? Pierwszy mi zrobil tak po 3 miesiacach uzytkowania, a drugi 2 miesiace pozniej... fatum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Pobrałeś odpowiedni soft dla S6 ? Wiesz..do pewnych naszych "osądów" potrzebne są nam screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Przednie wejścia USB, czyli te od obudowy są podatne na uszkodzenia... Spróbuj może podłączyć telefon pod tył komputera, bezpośrednio do płyty głównej... Telefon będzie miał nawet szybszy kontakt z chipsetem Pokaż kolego jakiego stocka instalowałeś... Miło by było, gdybyś podał log z Odina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawidczwatschka Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Spoko wieczorkiem Bo w pracy. Dzieki ? tak myślę ze mam odpowiednie, znalazłem 3 źródła, 1 jest z android 6.0 wersji BETA, dodaje fotke, zrobiłem to przed chwilą, próbowałem z każdym ODIN, w każdym wejściu USB... nie mam pojęcia a szkoda bo mam 2 takie s6 pól roczne i troszkę mnie kosztowały.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ale ty powinieneś używać najnowszego ODINA 3.10.X, pokaż mi te pliki z folderu, którego pobrałeś. Dziwne te pliki. Skąd je pobrałeś, podaj źródło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamik0097 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 myśle że to może być sprawka antyvirusa.. wyłącz zapore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Tak, tylko dziwne ma te pliki. Ponadto byłby fail. A on ma proces wgrywania rozpoczęty. Być może bootloader jakiś powoduje takie anomalia. Bym się nie zdziwił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kelan Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Pobierz ten soft --> http://www.sammobile.com/firmwares/download/48616/G920FXXU2BOFJ_G920FOXA2BOFJ_XEF/ I tego ODIN'a --> http://www.naldotech.com/download-odin-v3-09-flash-firmwares-recoveries-kernels/ Zgodnie z poradnikami są to odpowiednie pliki, dla wersji International 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kelan Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ciekawe czy autorowi postu się udało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dawidczwatschka
Siemanko mam probleM z wgraniem nowego softu, wszystko zrobilem wraz z instrukcja nie raz I na koncu jest fail.. moze zepsute plikI... nie moge znalesc innych.. a chce 3 plik owe.. po mocy nie mam juz sil
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi