kolega123123123 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam możecie mi doradzić który model będzie lepszy HTC Desire 610 czy może 620 ? I dlaczego ? Nie zawsze nowszy model jest wypałem. Czy może jakiś inny HTC (ciekawy wygląd ma i osiągi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Różnica niewielka.. Dla mnie 610 ale poczekaj na inne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 620 jest minimalnie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kolega123123123
Witam możecie mi doradzić który model będzie lepszy HTC Desire 610 czy może 620 ? I dlaczego ? Nie zawsze nowszy model jest wypałem. Czy może jakiś inny HTC (ciekawy wygląd ma i osiągi).
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi