DusieK Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witajcie, mój problem jest taki że nie umiem przegrać pliku na pendrive mimo iż pendrive ma 8GB a plik około 5GB, próbowałem już chyba wszystkiego i już brakuje mi pomysłów :/ pomożecie ? bo potrzebny mi jest na jutro on Z góry dziękuje za wszelkie starania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Spróbuj sformatować kartę Bardzo dziwny ten system plików... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Formatuje ciągle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Podczas formatowania zmień system plików Też miałem podobny problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Teraz to sie formatnac nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Hmm... Dziwna sprawa... Nie można wykluczyć, że karta może być zwalona... System plików powinien być FAT32 lub NTFS... Szczerze? Pierwszy raz w życiu widzę system plików rodzajowy hierarchiczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dobra działa xD taki sam mam system plików na karcie pamięci w telefonie i wszystko jest good Dzieki za pomoc, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi