michaldobiosz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Mam pytanie . Bo wgrałem cwm i wyszło mi coś takiego co robić . Nie mogę przez to włączyć telefonu bo coś takiego wyskakuje Bardzo proszę o pomoc :-( PS. Mój tel. To s3 neo Proszę o pomoc jak to naprawić Edytowane 28 Grudnia 2015 przez DaRkShAdOw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 pisałeś w temacie dla s3.. przypadkiem nie od niego wgrałeś cwm? teraz musisz wgrać stocka, bo nie odpali.. szczerze powiem, że po raz pierwszy widzę taką sytuację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaldobiosz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Aha heh ja mam zawsze problemy . a mam jeszcze jedno pyt czy podasz mi link do stoka do tego telefonu i czy go wygrać odinem jak możesz to podasz mi linki do stocka i odina .:-\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Link do pobrania firmware http://forum.cyanmod.pl/topic/6835-samsung-galaxy-s3-neo-firmware-do-pobrania/ Jak wgrac Jezeli czegos nie wiesz pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaldobiosz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dzieki . A podasz jeszcze link do odina przez którego to wgram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Tam jest w poradniku jak wgrac musisz kliknąć w wymaganiach na odin jak sie nie myle Temat zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
michaldobiosz
Mam pytanie . Bo wgrałem cwm i wyszło mi coś takiego co robić . Nie mogę przez to włączyć telefonu bo coś takiego wyskakuje Bardzo proszę o pomoc :-(
PS. Mój tel. To s3 neo
Proszę o pomoc jak to naprawić
Edytowane przez DaRkShAdOwOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi