grsmagik Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witam, wgrywałem kiedyś chyba roota i dotyk działał od jakiegoś czasu nie działa. Jak mogę wgrać nowy rom bez jego używania? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. LG KDZ na kompie i wgrywasz stocka. No i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 podłączasz tele z przyciśniętym vol- jak się nie mylę i wtedy wgrywasz rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grsmagik Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Wgrywam rom? Przez co.. Jakiś tutorial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grsmagik Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Wgrałem jak mówiliście ale dotyk nadal nie działa ;/ czy to znaczy że jest zepsuty i to nie wina romu? lub roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 jeśli wgranie oryginalnego romu nie poprawia sytuacji to już padł dotyk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
grsmagik
Witam, wgrywałem kiedyś chyba roota i dotyk działał od jakiegoś czasu nie działa. Jak mogę wgrać nowy rom bez jego używania? Proszę o pomoc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi