Sebastian Mokracz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Hej, cześć, witajcie Otóż od jakiegoś czasu szukam theme cyanogenmoda 12.1 (chodzi mi o oryginalny taki jaki jest na czysto). Zapytacie po co mi on? Mianowicie, jak cały wygląd jest jak dla mnie ładny tak menu aplikacji, z białym tłem jest dla mnie lekko mówiąc brzydkie. A więc chciałbym edytować tylko i wyłącznie tło menu aplikacji, jeśli jest taka możliwość Z góry dziękuje PS: Wujek Google nie pomógł mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 chodzi ci o klikanie w kropeczki i masz wszystkie aplikacje na białym tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Mokracz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Białe tło które jest na tym SS, chciałbym je edytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zainstaluj sobie Nova Launcher i tam wchodzisz w Ustawienia Nova->Lista aplikacji->odznaczasz "Tło karty". W ten sposób nie masz tego białego tła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Mokracz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dzięki Lecz jeszcze chciałbym się zapytać czy jest jednak możliwość edycji w programie graficznym tego tła i po prostu ustawienie go jako theme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Nie da się. Pozostaje Ci to ustawiać albo na tym Launhcerze, albo innym, który umożliwia usunięcie tego białego tła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Mokracz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Szkoda :/ Myślałem że jest jakiś oryginalny theme CM który mogę edytować :/ Ale dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Da się ustawić inne tło ale to już trzeba ogarniać gdzie co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Mokracz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jeśli mógłbyś wytłumaczyć chociaż w małej części lub pokazać poradnik byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Wiesz.. Ja tego nie ogarniam ale jest pewnie takie coś. Bo skoro można zmienić domyślną tapetę, czy bootlogo czy ikonki w aplikacjach to takie coś też musi być. Możesz ewentualnie spróbować zdekompilować aplikację (domyślny launcher) za pomocą apktool(na forum jest poradnik) i tam poszukać tego tła i podmienić, tylko musi być ta sama rozdzielczość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi