Razenexi Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Funkcje przycisku home w ustawieniach mogę zmienić, problem jest w tym, że w przypadku mojego urządzenia przycisk home to ten od ustawień, czyli ten z prawej strony. Środkowy zaś przycisk po kliknięciu nic nie robi. Do tego nie działa obracanie ekranu, ale są to rzeczy, które mi praktycznie nie przeszkadzają, może po jakiejś aktualizacji to wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 nie wróci, bo to pianka beta bardzo wczesna i niekompatybilna z telefonami wszystkimi, takie mody tworzy sie obecnie a najlepsze że dziurawy bardziej od MS a aktualizacje jeszcze bardziej uwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dlaczego zamiast pomóc, to powtarzasz w kółko jak mantrę swoje zdanie o CM? Okej, raz wyraziłeś swoje zdanie, ale nie musisz tego robić w każdym poście na tym forum. Zamiast tego możesz coś doradzić (niekoniecznie od razu flash stocka). @Razenexi Jaki masz build? Jest podany w pozycji "wersja cyanogenmod", w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 a w czym mam ci pomóc? wyjasniam powody twoich problemów bo jeczysz ze cos ci nie działa i oczekujesz że pomozemy ci to naprawić, no wybacz, zgłoś do autora moda że nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Nikt tu nie jęczy, ani niczego nie oczekuje, tylko grzecznie pyta, a nawet pisze, że w sumie aż tak uciążliwe to nie jest. I nie ja, jak napisałeś, tylko @Razenexi Widziałeś gdzieś tu post "JEZUU PRZYCISK MI NIEDZIAŁA WEŹCIE POMÓŻCIE MI TO NAPRAWIĆ KU***" ? To jest jęczenie, tak na przyszłość. Swoją drogą @Razenexi załóż może oddzielny temat w dziale "Problemy, pomoc" bo to w sumie nie jest temat od takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razenexi Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dobra, dzięki wielkie za rady. Pomyślę nad poruszeniem tego tematu i tam opiszę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 6 godzin temu, Kamikz napisał: Nikt tu nie jęczy, ani niczego nie oczekuje, tylko grzecznie pyta, a nawet pisze, że w sumie aż tak uciążliwe to nie jest. I nie ja, jak napisałeś, tylko @Razenexi Widziałeś gdzieś tu post "JEZUU PRZYCISK MI NIEDZIAŁA WEŹCIE POMÓŻCIE MI TO NAPRAWIĆ KU***" ? To jest jęczenie, tak na przyszłość. Swoją drogą @Razenexi załóż może oddzielny temat w dziale "Problemy, pomoc" bo to w sumie nie jest temat od takich rzeczy. pomyliłem ciebie z kolega nizej, fakt, sorki ale co do reszty dokładnie tak jest, bo jak nazwac sens postów? czytaj uwaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymex71 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Mam pytanie. Jestem na starej wersji systemu (2016 - 02 - 03) ponieważ po sformatowaniu karty SD jako pamięć wew TWRP się zawiesza na wejściu w zakładkę SD CARD a telefon ani komputer nie widzi/nie zapisze nic gdzie indziej niż na karcie sd (która jest jako pamięć wew). Mam parę gierek i aplikacji na sd i gdybym miał znowu formatować jako zwykłą sd część zapisów bym stracił a dodatkowo wszystko co tam było musiałbym pobierać od nowa. Na razie (stara wersja) jedyny problem który mi przeszkadza to włączanie się neta (dane komórkowe) przez pół minuty-minutę. Czy zostało to naprawione? Czy nie ma się co trudzić z aktualizacją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja mam wciąż build z 10 lutego i nie mam takiego problemu. Na poprzednich, które miałem (z końca stycznia) też tego nie zaobserwowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymex71 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 ale włączasz wifi czy dane komórkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zrób wipe cache, może da radę to ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymex71 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 robiłem już nie raz. Myślałem że w aktualizacji to naprawili ale jeżeli tylko ja tak mam to chyba aktualizować nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 I jedno i drugie i nie ma problemu, czasem wifi nie złapie od razu, ale wyłączam i włączam i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi