DusieK Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Przedstawiam wam CyanogenMod 13 - Oficjalny na wasze LG G2 Mini Wymagania: CWM/TWRP ROOT Odblokowany Bootloader Pliki do pobrania Rom [TUTAJ] Gapps [TUTAJ] Instalacja: Robimy Backup (zalecane) Wchodzimy do Custom Recovery Robimy wipe data/cache Flashujemy paczke z romem i gappsami Reboot system 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof brudzinski Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Na d620r tez dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runcajs94 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Czy mógł bym prosić o instrukcje dla kompletnego laika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A co dokladnie potrzebujesz? Musisz wykonac roota i wgrac twrp. Jezeli masz najnowszy soft to nie wykonasz roota, musisz wgrwc starszy soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runcajs94 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Mam adnka 5.0.2 . Czy jesli zrobie hard reset telefonu to cofnie mi sie do tego co miałem na poczatku zdaje sie ze 4.4? Co to jest twrp? i jak moge to wgrać? Naprawdę jestem w tym kompletnie zielony bo nigdy nie próbowałem żadnych modyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Przejdz do dzialu android- poradniki i poczytaj o roznicach miedzy custom recovery i custom recovery, nastepnie jak wgrac rom. Bez podstawowej wiedzy nie baw sie, uwalisz telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fussil Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Tylko ja nie mam LTE i crashuje aplikacje Muzyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk55 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Może mi ktoś dać link gdzie pobiore CWM bo nigdzie nie moge znaleźć i napisze jak to pobrać bardzo prosze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk55 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo19 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 działa? sprawdzał ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 @hugo19 musi działać to wydanie oficjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildrik Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 po zainstalowaniu gapps ciągle pisze "Niestety, aplikacja Kreator konfiguracji została zatrzymana" instalowałem gapps standard dobra wiem o co chodzi, trzeba zainstalować cm 13 i odrazu gapps a nie jak ja, ze właczyłem telefon po zainstalowaniu cm 13 i dopiero po tym zainstalowałem gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 jak zainstalowałeś już po chwili używania romu to musisz wipe data zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowciu5 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Wiecie co mam lekki problem i nie wiem czemu tak sie stalo. Wszystko zrobione poprawnie czyli poszedl wipe potem flash cm13 i od razu gapps standard ale od samego pocztku aplikacja sklep play crashuje. Macie moze jakies pomysly albo porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Wejdź w menu->aplikacje i tam wyczyść dane dla sklepu play, usług google play i google services framework, jak nic nie da to spróbuj inne gappsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDamian18 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) przy próbie instalacji wyskakuje mi "error executing updater binary in zip" w TWRP Pomogło wgrnie twrp3 Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez xDamian18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Pobierz na nowo i spróbuj może wgrać przez adb sideload; jeśli to nie pomoże to zobacz czy nie masz nowszej wersji TWRP Link do poradnika odnośnie adb sideload https://forum.cyanmod.pl/topic/4501-jak-u%C5%BCywa%C4%87-adb-sideload-oraz-jak-zainstalowa%C4%87-apk-poprzez-adb/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightMarE666 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Po co root do wgrywania cm'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Po to, żebyś się pytał A tak na poważnie to bez tego nie można w ogóle żadnego Custom ROM'a wgrać łącznie z CM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightMarE666 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 da rade wrzucić jakiegoś roota na 5.0.2? bo niezbyt chce mi się chce jeszcze dodatkowo bawić we wgrywanie 4.4.2 ;v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Możesz Kingo ROOT, albo też poprzez SuperSU. Tylko nie wiem czy na Twoim telefonie się to da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niquilator Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam, czy posiada ktoś link do cm 13 ponieważ oficjalna strona padła z góry dziękuje.Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekhunter Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Dnia 7.02.2017 o 21:01, Niquilator napisał: Witam, czy posiada ktoś link do cm 13 ponieważ oficjalna strona padła z góry dziękuje. Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Ja posiadam na dysku cm13 dla g2 mini + gapsy a dokładnie to: cm-13.0-20161121-NIGHTLY-g2m open_gapps-arm-6.0-mini-20161121 oraz open_gapps-arm-6.0-nano-20151207 Na moim mam te pierwsze gapsy co więcej zajmują Działają bezproblemowy jedynie nie mogę pobrać nowych aktualizacji ale to prawdopodobnie dlatego że strona padła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi