Mitlex Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam, Korzystałem z tego poradnika: http://forum.cyanmod.pl/topic/890-odblokowywanie-bootloadera-w-xperii-m-oficjalna-metoda-sonego/# Po odblokowaniu bootloadera, Tel został na animacji startowej (fale). Wgrałem oryginalnego Stocka i niestety problem nie ustąpił. Co mogę z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 rozumiem że wipe data nic nie dało? hmm.. może coś się źle wgrało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Do Recovery nie mogę wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Możesz pokazać screena tego telefonu? Możliwe, że coś się uwaliło. Jak wgranie systemu nie pomaga- to zły znak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Za pomocą tego poradnika próbowałeś odzyskać? Jakiś tryb da się uruchomić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Sugerowałem się tym poradnikiem Z ulgą mogę stwierdzić, że dopiero po zainstalowaniu 3 wersji xperii (najstarszej wersji na Xperia M) android odpalił. Dziękuję za wszejkie chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mitlex
Witam, Korzystałem z tego poradnika:
http://forum.cyanmod.pl/topic/890-odblokowywanie-bootloadera-w-xperii-m-oficjalna-metoda-sonego/#
Po odblokowaniu bootloadera, Tel został na animacji startowej (fale). Wgrałem oryginalnego Stocka i niestety problem nie ustąpił. Co mogę z tym zrobić?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi