Gronie 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam, mam problem z wgraniem Cyanogenmoda, wyświetla mi się napis przy instalacji: CWM: Installation aborted, a przy TWRP: FAILED. Proszę o pomoc, próbowałem wgrać już CM12 i CM11 ale przy obu wyświetlało się to samo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 P.S. Czy CM instaluje się przez KDZ czy przez CWM, kiedyś pamiętam jak instalowałem androida 2.1 na LG GT540 przez KDZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 P.S. Czy CM instaluje się przez KDZ czy przez CWM, kiedyś pamiętam jak instalowałem androida 2.1 na LG GT540 przez KDZ [emoji3] CWM to recovery przez nie instalujesz Romy spakowane do ZIP. A co do tego LG ty nie aktualiziwales przypadkiem systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Dokładny błąd prosimy "Installation aborted..." Wszystkie dostępne poradniki znajdziesz pod adresem http://forum.cyanmod.pl/forum/442-poradniki-romy-i-mody/ Wykonałeś wymagania co do instalacji CM? Odblokowanie, root, recovery custom? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opisz, co wykonujesz. Jak wgrywasz. Jakiego CWM używasz? Masz odblokowany botloader> Posiadasz ROOT-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Używam TWRP 2.6.3.0, wszystko odblokowanie, root jest, a zajrzałby ktoś do mojego drugiego tematu z tym LG bo coś się zrobiło i nie wiem jak to odkręcić Więc opis wygląda tak (odnoszę się do drugiego tematu: jeśli przymknąć oko na to, że telefon się nie włącza, to romy mogę instalować): Wybieram w TWRP Install i wybieram mój CyanogenMod. Kiedy on instaluje, trwa to dosyć długo (2-3 min.) a na koniec napis FAILED. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 A próbowałeś z tą wersją Recovery: http://www.mediafire.com/download/j7v1j977qpx1uop/philz_touch-E610-6.58.7.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Do CM 11 i CM 12 są przygotowane specjalne kernele, z Obsługą SELinux'a (bodajże) Spróbuj zainstalować AOSP 4.4.4 z naszego forum i sprawdź, czy przejdzie. Jeśli tak, z nich spróbuj zainstalować CM 11/CM12 EDIT: przeniosłem do działu L5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Wszystko działa, możecie zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gronie 2013
Witam, mam problem z wgraniem Cyanogenmoda, wyświetla mi się napis przy instalacji: CWM: Installation aborted, a przy TWRP: FAILED. Proszę o pomoc, próbowałem wgrać już CM12 i CM11 ale przy obu wyświetlało się to samo :/
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi