Rockus Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Witajcie Mam na moim LG G2 cm 13 i chciałbym założyć konto i połączyć je z telefonem ... Konto mam ale jak podłączyć pod nie telefon ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nie rozumiem kolego... O jakie konto tak dokładnie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockus Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 @Skryty Figlarz O to dokładnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 nie ma w ustawienia>konta>dodaj konto, konta cyanogenmod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockus Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 pamiętam ze cyanogen wydal paczke capps dla cyanogenmoda która zawiera m.in. konto cyanogenmod jak się nie mylę link https://cyngn.com/c-apps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Spróbuj zainstalować paczkę którą podał Ci kolega wyżej i daj znać czy coś ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockus Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Działa ... A tak wgl to używacie ich ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 jak narazie mam lumię.. jak sprzedam ją i dorwę jakiś telefon na który jest dostępny cm >12.1 to pewnie to zainstaluje głównie z powodu audiofx-najlepszego equalizera który zwiększył mi głośność głośnika głównego niemal 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockus Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Dobra a jak wywalic aplikacje telefon i galeria których nie zniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 odinstaluj za pomocą np. link2sd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockus Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 @darkshadow powiem ci tak. Audo FX na cm 13 jest zainstalowany domyślnie . Cm ponoć zrezygnowało z tego całego cm account .. Lepiej nie pobieraj tej paczki bo trochę ona słabo działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 jest ale nie zawsze, bo raz wgrałem cm12.1 i go nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi