DaRkShAdOw Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Chyba każdy zna tą aplikację. Nie? Tu przedstawię opis dewelopera: Cytuj Jedna z najpopularniejszych na świecie, darmowych aplikacji do testowania wydajności Twojego smartfona lub tabletu z Androidem! ☆ Ponad 100,000,000 użytkowników ☆ Benchmark numer 1 wśród pasjonatów technologii, blogerów i entuzjastów.AnTuTu Benchmark jest darmową aplikacją do testowania wydajności, która pozwala użytkownikom lepiej poznać swoje urządzenia poprzez dane techniczne i wykresy. Skład benchmarku: User Experience (UX) – Umożliwia każdemu użytkownikowi bezpośrednio odczuć wydajność swojego urządzenia ze szczegółowymi informacjami na jego temat. Testy CPU – Pozwala każdemu użytkownikowi dowiedzieć się jak mocny procesor posiadają w swoich urządzeniach, wraz ze szczegółowymi wynikami w postaci punktów i konkretnych liczb. Test pamięci RAM – Odzwierciedla prawdziwe możliwości przetwarzania danych w pamięci RAM, którą posiadamy w swoich smartfonach z Androidem. Testy GPU – Pomagają użytkownikowi sprawdzić prawdziwą wydajność przetwarzania grafiki przez nasze urządzenie w efektach 3D, grach i w odtwarzaniu filmów. Testy I/O – Dają użytkownikowi bezpośrednie wyniki odzwierciedlające faktyczną wydajność wejścia/wyjścia na którą pozwala system. Oprócz profesjonalnych wyników w testach wydajności, użytkownicy mogą porównywać swoje urządzenia w rankingach z innymi popularnymi smartfonami, które oferują podobną moc obliczeniową. W skrócie aplikacja do testowania wydajności urządzenia. Teraz już wiesz o co chodzi. Jednak wyszło tak, że twórca tejże aplikacji chyba.. chciał sobie z nas zażartować? No nie wiem, ale z takiej dobrej aplikacji zrobić takie g....? Czemu to niby miało służyć? Nie rozumiem tego. Na szczęście, nie aktualizuję aplikacji na swoim tablecie(bo od tego jeszcze bardziej on zamula), i mam jeszcze starą wersję najlepszego do 9 grudnia(bo wtedy została wydana nowa wersja) benchmarku. Kto chce skorzystać proszę. AnTuTu Benchmark.apk Swoim wynikiem pochwal się tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Trzeba pobrać to coś by zrobić test.. **** logick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 dlatego utworzyłem ten wątek też mnie to wkurzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wtf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 @up naucz sie, ze zdjecia dodaje sie na forum, nie na jakies hostingi. pobierasz to przez tapatalk czy przez przegladarke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Na Tapatalk jestem Ściąglem z internetu i mam mniej niż przy telefonie całym apek przed resetem a dokładniej przed miałem 21 tys a teraz 19.700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 też tak mialem. chodzi o to że android jeśli ma więcej apek to zwiększa wydajność (chyba tak może być ale dyskusja na ten temat to juz nie w tym wątku, bo powinien być on zamknięty ale jakby ktos miał problemy z pobraniem albo jakies pytania to jest, podalem link gdzie podawać swój wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 ja bym dodał jeszcze Quadranta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 później dodam coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi