adamino199 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witam telefon był zrootowany, nie chce się włączyć, nie działa także download Mode. Włącza się tylko do napisu samsung l. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 o jaki telefon chodzi? i próbowałeś wtyczką usb jig? (na allegro za 5 zl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Illutorium Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 "Włącza się tylko do napisu samsung l. Proszę o pomoc." A konkretnie...? Bo jeśli chodzi o to że na próbie załączenia recovery się załącza logo Samsunga i dopiero po wkładaniu baterii się załącza to już dałoby się oczyścić z dalvik/cache/data i przywrócić do normalności. [Przypadłość jest najczęściej na S6500 co przy tym daje się dość łatwo rozwiązać przy CWM v6 - Wiem bo do dziś mam telefon jako zapasowy.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 wtyczka USB jig wprowadza telefon w tryb download i na allegro kosztuje ona 5 zł więc to raczej wydatek nie jest.. ale jak próbowałeś go wprowadzić w ten tryb download, że nie szło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 @adamino199 w tryb download możesz wejść na miniaczu bez baterii, odpal ten tryb z podłączonym kablem i włóz baterię jak odpalisz ten tryb (miałęm popdobny przypadek, robiłęm kumplowi fona, kombinowałem już trochę i zauważyłem że styki od baterii nie stykają aż tak, pomogło odpalenie trybu download bez baterii i włożenie baterii w trybie download i przytrzymywanie jej podczas flashowania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adamino199
Witam telefon był zrootowany, nie chce się włączyć, nie działa także download Mode. Włącza się tylko do napisu samsung l. Proszę o pomoc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi