camper23 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam, mam problem z cs source non steam.Pobrałem tego cs'a z tego linkuhttp://sourcecs.pl/download/ Po naciśnięciu w instalkę wyskakuje błąd ze nie jest prawdiłową aplikacja win.32. Koledze on działa, ale on ma Windows 8, natomast ja xp. Domyślam się, że system musi być 64 bitowy, czyli na tym systemie tego nie zainstaluję? Nie wiedziałem gdzie umieścić ten wątek, także w razie czego proszę o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 raczej nie conajmniej win7 wymagana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 ściąganie css ns jest bez sensu. update co tydzien blokuje gre. podaj konfiguracje kompa . system nie wszystko mowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Ja miałem Windowsa XP, SP2, 32-bit, Counter Strike Source non steam działał Więc... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 @camper23 daj SS najlepiej, podejrzewam że brakuje ''witaminek'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi