NeoCM Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Cyanogenmod 13- oficjalna wersja Oficjalny wątek poświęcony najnowszej wersji CM 13 dla posiadaczy LG G2 Wymagania: ROOT CWM/ TWRP - najnowsze Instalacja: Pobieramy ROM i Gapps Przenosimy pliki na telefon lub na sdcard Wchodzimy w custom recovery Wykonujemy pełne WIPE Instalujemy ROM i Gapps Reboot Pobierz: ROM: https://download.cyanogenmod.org/?device=d802 Gapps: http://cyanmod.pl/gapps Podziel się opinią na temat działania systemu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockus Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jak odblokować bootloader Wytłumaczie łopatologicznie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Spróbuj skorzystać z poradników naszego forum. Jeśli dla Ciebie dalej jest coś nie jasne to pytaj, ale w dpowiednim temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockus Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 5 minut temu, CyanowySamsung napisał: Spróbuj skorzystać z poradników naszego forum. Jeśli dla Ciebie dalej jest coś nie jasne to pytaj, ale w dpowiednim temacie. Witam Wiem że męczę ale mogę poprosic o link ??? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 http://forum.cyanmod.pl/topic/4505-lg-g2-lg-one-click-root-root-dla-telefonów-lg-firmwares-kitkat-lollipop/ i druga metoda http://forum.cyanmod.pl/topic/997-root-dla-lg-optimus-g2/ O Bootloaderze w tym dziale nic nie widzę, a więc domyślam się, że wystarczy zrobić to co w linkach masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockus Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Czyli wystarczy ze zrobie root i wgram TWRP i wszystko OK ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 raczej tak. nie widzę informacji o możliwości odblokowania bootloadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockus Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dobra, w razie wypadku GDy gwara bedzie potrzebna ... Jak zrobić unroot i wrócić do oficjalne go andka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 ja polecam lg mobile support tool jest na stronie producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockus Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Da mi ktos link bo mam stare tvrp na fonie i chcę wgrać nowsze ale nie mam linka i nie wiem jak się do tego zabrać I jak wejść w TWRP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej2501 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Czy ten Rom jest już w pełni przetłumaczony?? Używałem pierwszej wersji i było naprawdę słabo, więc zrezygnowałem i obecnie mam Cloudy G2 3.3 Od CyanowySamsung: Boże... pisze się ROM. Room to jest pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 A ty kolego używaj interpunkcji. Przed "więc" powinien być przecinek. Nie ty jesteś od zwracania tu uwagi. Rom jest multijęzyczny. Zawiera język polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Nie zauważyłem tego błędu. Znam zasady interpunkcji, więc nie trzeba mnie pouczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej2501 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Jak już poprawiasz moją wypowiedź i o tym piszesz to popraw całość Podziękował bym a tak to jeszcze muszę ci zwrócić uwagę Wracając do sedna tematu, wiem że Rom jest wielojęzyczny ale tłumaczenia nie było w wielu miejscach. Czy jest już w całości przetłumaczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 @blazej2501 Tak na zakończenie OT: niestety jestem osobą niedowidzącą i nie zawsze jestem w stanie wszystkiego wychwycić, także wybacz Co do tłumaczenia to oficjalnye ROM'y od CM mają już w 100% przetłumaczone rzeczy. Jeśli już coś nie jest rzetłumaczone, to zostaje naprawione za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej2501 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Instrumentalne dodatki do CM-a nie są tłumaczone na inne języki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wersja tylko na D802 czy na F320L też pójdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 masz 50% że pójdzie i będzie chodzić bezbłędnie jak na d802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Tam jest inny kernel- uwalisz telefon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 21 godzin temu, NeoCM napisał: Tam jest inny kernel- uwalisz telefon Niedosc ze kernel inny to jeszcze pewnie inne ustawienia dotyku xd jak na razie poczekam, moze blisspop udostepni jakis rom 6.0 pod f320 i wtedy moglbym wgrac takiego cm13 i przywrocic boot z blispopa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockus Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Podobno na tym cm lg nie zawsze booci. Polecam caf bootstack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoSooler Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Co bardziej polecacie wgrać TWRP czy CWM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Twrp zdecydowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoSooler Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Mam LG G2 D802 i z tego linku: https://twrp.me/devices/lgg2.html Które z opcji mam pobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi