Cytrusx11 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Poszukuję custom romu, firmowy się strasznie zacina, najlepiej żeby był płynny i sprawnie działał. Głównie będę pykał w gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 @Cytrusx11 granie na ten fon to już nie za bardzo, aczkolwiek mogę Ci polecić byś spróbował cm10-10.2 na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cytrusx11 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zachwile spróbuję, tylko coś się z fonem stało :x. Zlagował się i długo był czarny ekran, no to wyjąłem baterię. Potem go od razu włączyłem to z jakieś 15 minut pisze PLUS.P.S jakim programem wgrać tego cm? jestem zielony w takich sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cytrusx11
Poszukuję custom romu, firmowy się strasznie zacina, najlepiej żeby był płynny i sprawnie działał. Głównie będę pykał w gry.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi