befiq Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Witam, chciałbym zrobić screena takiego jak poniżej, widziałem gdzieś taką aplikacje lecz teraz mam problem z jej odnalezieniem.Z góry dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 O ile rozumiem chcesz ss z ramkami telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 To jest aplikacja do monitorowania procesów.To nie jest aplikacja do screenów- ps ten dział jest przeznaczony do prezentowania screenów, a górnictwo.Przenoszę do ogólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 befiq Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 To jest aplikacja do monitorowania procesów.To nie jest aplikacja do screenów- ps ten dział jest przeznaczony do prezentowania screenów, a górnictwo.Przenoszę do ogólnego. Podałem to zdjęcie dla przykładu tak jak napisał @KitLer z ramkami telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Czyli chcesz kolego zrobić najprostszego, najnormalniejszego screena? [emoji14] Przytrzymaj przycisk Power + Volume Up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
befiq
Witam, chciałbym zrobić screena takiego jak poniżej, widziałem gdzieś taką aplikacje lecz teraz mam problem z jej odnalezieniem.
Z góry dzięki !
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi