macio24 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 WitamPrzez przypadek wgrałem zły rom z lg l7, mój telefon lg l7 ii gdy się włączy widać tylko czarny ekran, program KDZ_FW_UPD nie widzi telefonu, próbowałem wejść w tryb recovery, telefon nie reaguje na nic,proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Poprawiłem temat...Jest jakiś dźwięk przy podłączeniu pod PC? Jak widzi twój telefon w menadżerze urządzeń?(jaka nazwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 dzięki za zainteresowanie się problemem, brak dziwięku po podłączeniu pod komputer, telefon się włancza ale tylko wibruje i nic dalej, ekra czarny, menadżer urządzeń go nie widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @macio24 ten wątek był już tu na forum, szansze masz bardzo nikłe że coś zrobisz, tryb download nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 ogólnie i w trybie download telefon jak się włączy są tylko biało czarne paski na ekranie niby coś tam widać ale strasznie rozmazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @macio24 a komputer go widzi? możesz spróbować programem LG Flahstool 1,5 coś zdziałać lub KDZ Updater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 komputer go nie widzi, program KDZ_FW_UPD i LG Flahstool 1,5 też nie widzi widze że telefon przez gupote do śmieci chyba że jest jakiś sposóbmoże jest jakiś sposób uratowania telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 wygląda to na wgranie złego romu, tzn z P700 a nie z p710 wtedy tryb awaryjny nie zadziała wiec raczej nie ma szans domowym sposobem na uratowanie, mozesz spróbować isć do serwisów gms nieautoryzowanych, oni pod boxa podepną i wgrają bezpośrednio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @up przecież nawet w temacie jest że wgrany zły Rom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 dzięki za pomoc myślałem że sam dam radę znajdę serwis i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @up przecież nawet w temacie jest że wgrany zły Romnapisałem dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ja swojego flashtoolem uratowalem Sprobuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
macio24
Witam
Przez przypadek wgrałem zły rom z lg l7, mój telefon lg l7 ii gdy się włączy widać tylko czarny ekran, program KDZ_FW_UPD nie widzi telefonu, próbowałem wejść w tryb recovery, telefon nie reaguje na nic,
proszę o pomoc
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi