davey Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Witammam HTC One M8, dopiero co przesiadłem się na cyanogenmod i mam prośbę o pomocwcześniej miałem rom SONIC OPEN KANG PROJECT, niestety miał kilka błędów,za to miał zdecydowanie większą rozdzielczość, a może nie rozdzielczość tylko coś innego czego nie mogę znaleźć w cyanogenmodw każdym razie wszystko było dużo mniejsze, czcionka, ikonki, powiadomienia, wszystkoteraz po przesiadce na cyana mam wrażenie żę ma telefon dla dziadkaczy da się to jakoś zmienić ??bardzo proszę o pomoc pozdrawiamdawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgaduję,że chodzi o DPI.. jeśli masz jeszcze gdzieś paczkę SONIC OPEN KANG PROJECT wejdź w niej w folder system i otwórz build.prop, za pomocą notatnika. Kliknij Ctrl+F i wpisz density, i zapamiętaj/zapisz liczbę która tam jest. Np. ro.sf.lcd_density=160. Potem za pomocą jakiegoś ROOT Explorera(ze swojej strony polecam Root Browser wejdź w folder system i znajdź linijkę ro.sf.lcd_density i zmień tamtą liczbę na tą która była poprzednio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davey Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 chyba nie o to chodzi, bo w obydwu plikach mam tę samą wartość =480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 hmm.. to daj 450 zobacz efekt.. jak będzie wszystko za małe to zwiększ(tą liczbę DPI), za duże, to zmniejsz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi