Wszystko przebiega poprawnie, instaluje się nowy rom bez zarzutów jednak nie mogę włączyć telefonu. Ciągle pojawia się napis sony i jestem w zwyczajowym boot loop. Próbowałem uruchomić w trybie bezpiecznym jak i uruchomić po wyjęciu kart sim oraz sd.
Różnica jedynie jaką mam w porównaniu do tutoriala to nowszy recovery (dotykowy) i root zdjęty aplikacją Wondershare MobileGo.
Pytanie
r4ll
Cześć Wszystkim!
Jestem nowym użytkownikiem forum i posiadaczem xperii T3. Bardzo zapragnąłem zainstalować nowszego androida lecz ciągle bezskutecznie.
Korzystałem z tego manuala:
http://www.teamandroid.com/2015/06/30/update-sony-xperia-t3-lte-with-android-5-1-1-freexperia-cm12-1-lollipop-custom-rom/
Wszystko przebiega poprawnie, instaluje się nowy rom bez zarzutów jednak nie mogę włączyć telefonu. Ciągle pojawia się napis sony i jestem w zwyczajowym boot loop. Próbowałem uruchomić w trybie bezpiecznym jak i uruchomić po wyjęciu kart sim oraz sd.
Różnica jedynie jaką mam w porównaniu do tutoriala to nowszy recovery (dotykowy) i root zdjęty aplikacją Wondershare MobileGo.
Z góry dzięki za wszelką pomoc.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi