2zerozero7 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam czy jest mozliwosc znalezc urzadzenie nowe o parametrach minimalnych lub wiekszych jak ma moj obecny samsung s3 w kwocie do 700 pln ?jeli tak to prosze o jakies propozycje :> Moglbym prosic o jakies opinie o markach dla mnie nowych lub zapomnianych ? przegladam sobie oferty i znajduje takie cuda jak AlcatelMyphoneHonorKruger MatzPRESTIGIO MICROSOFTHUAWEI TELEFUNKENKAZAM BlackberryPentagramCATGocleverLenovoAsusOvermaxGoclever / /// lipa Meizu i te juz bardziej znane XiaomiHTC wogole to mysle nacd czyms takim jak xiaomi phablet ... da sie na tym archi zainstalowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymcio Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 @TymcioJuż sprawdziłem i mam upatrzonego no chyba, że strasznie chciałbym Xiaomi Mi 5 to poszukam tańszej nieco opcji Mi5? Jeszcze nie ma przecież [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 @Tymcio Wiem, ale jeśli zdążą to wezmę. Jak nie to bardziej znanemarki będę patrzył. Póki co dość offtop'u. Autor się nie odzywa, więc tematu nie będę zamykał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 2zerozero7 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 kupilem redmi note 2 prime . mialo byc redmi note 3 , bo podczas dywagacji pojawil sie ten model na rynku ale brak slotu na karte sd przewazyl na korzysc wczesniejszego modelu. chociaz ladniejszy jest rn3 ale nie o to mi chodzilo tylko o funkcjonalnosc .. jestem nawet zadowolony bardzo jak za spzet za 820 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Bardzo się cieszę W takim razi zamykam temat i życzę przyjemnego i bezawaryjnego korzystania z nowego nabytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
2zerozero7
Witam czy jest mozliwosc znalezc urzadzenie nowe o parametrach minimalnych lub wiekszych jak ma moj obecny samsung s3 w kwocie do 700 pln ?
jeli tak to prosze o jakies propozycje :>
Moglbym prosic o jakies opinie o markach dla mnie nowych lub zapomnianych ?
przegladam sobie oferty i znajduje takie cuda jak
Alcatel
Myphone
Honor
Kruger Matz
PRESTIGIO
MICROSOFT
HUAWEI
TELEFUNKEN
KAZAM
Blackberry
Pentagram
CAT
Goclever
Lenovo
Asus
Overmax
Goclever / /// lipa
Meizu
i te juz bardziej znane
Xiaomi
HTC
wogole to mysle nacd czyms takim jak xiaomi phablet ... da sie na tym archi zainstalowac ?
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi