pepe500 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Witam jak i czym można zainstalować j.polski w alcatelu C7 mieszkam za granicą kupiłem alcatela a on nie ma j.polskiego pomyśleć ze jesteśmy w UNI od tylu lat. Za pomoć będe wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 @pepe500Jeśli masz androida do 4.1.2 możesz wgrać apke More Locale 2 i przez nią ustawić polski język, jeśli masz wyższą wersje androida to root i ta apka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepe500 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Aż takim profesjonalistą to ja nie jestem gdzie to mam androida 4.2.2 skad wziość tego rota i tą apke i czym to zrobić moz jakies linki i opis. Będe wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 @pepe500 zrootować możesz przez uniwersalne narzędzia lub jakąś konkretną metodą; nie musisz się znać by poklikać myszką w przeglądarce by znaleźć poradnik jak zrootować, Aczkolwiek moge Ci podsunąć od czego zacząć, możesz zacząć od apki iroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepe500 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Witam myślalem ze ta pomoc będzie wygladać nieco innaczej skoro mam szukać po internecie to w sumie komu służy to forum. Pare dni temu tez robilem dziewczynie nokie bo tez nie miała j. polskiego wpisalem w googlach temat noki i wyskoczyło mi forum mobileos.pl napisalem o co chodzi podano mi link do pobranaia pr. najnowszego softu i dokladny opis aż mnie zaskoczylo jedyny minus to taki ze nie mają tam tematu alcatela.Myślałem ze tu mnie taka niespodzianka tak samo czeka ale widzę że niebardzo. Skoro mi odpowiada na moj post z prośbą o pomoc profesjonalista to myślałem ze powinienem więcej oczekiwać bez urazy.Ale nie rezygnuję i wciaz jeszcze liczę na pomoc dokładniejszą.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Sposób z KingoROOT- http://forum.cyanmod.pl/index.php/topic/1621-root-kingo-android-root-szybki-root-dla-wi%C4%99kszo%C5%9Bci-urz%C4%85dze%C5%84-android/Sposób z iRoot- http://forum.cyanmod.pl/index.php/topic/2108-vroot-szybki-spos%C3%B3b-na-rootSposób przez ADB(wymaga dodatkowych programów)- http://forum.cyanmod.pl/index.php/topic/3476-rootowanie-androida-przez-adb/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 @pepe500 ehhh... serio nie umiesz poszukać u nas na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pepe500
Witam jak i czym można zainstalować j.polski w alcatelu C7 mieszkam za granicą kupiłem alcatela a on nie ma j.polskiego pomyśleć ze jesteśmy w UNI od tylu lat. Za pomoć będe wdzięczny.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi