zaku92 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam,właśnie zaczynam korzystać z CM 10.1 na sgs2. mam pytanie. jak ustawić aby wyświetlał kontakty tylko z numerem telefonu i jak połączyć kontakty z fb? z góry dzięki za odpowiedź i wyrozumiałośćpozdrawiam i witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja zapisałem sobie wszystkie kontakty na koncie google, następnie na komputerze je edytowałem. Od tamtej pory (nawet po zmianie telefonu) nie mam z tym problemów. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Kontakty -> Ustawienia -> Tylko kontakty z numerami telefonu Synchronizacja danych z Facebook. Instalujesz z google play aplikacje Facebook logujesz się i zaraz po zalogowaniu wyskoczy czy zsynchronizować dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zaku92 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 w opcjach wyświetlania mam 2 opcje: sortuj listę według, wyświetl nazwy kontaktów jako. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Faktycznie brak opcji wyświetlania samych numerów w poprzednich wersjach była taka opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zmien dialer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zaku92
Witam,
właśnie zaczynam korzystać z CM 10.1 na sgs2. mam pytanie. jak ustawić aby wyświetlał kontakty tylko z numerem telefonu i jak połączyć kontakty z fb? z góry dzięki za odpowiedź i wyrozumiałość
pozdrawiam i witam wszystkich
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi