Mateuszhe Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Witam. Mam problem z baterią lub oprogramowaniem. Włączyłem tryb ultra STAMINA i po przełączeniu na Tryb STAMINA bateria szybciej schodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Nie rozumiem, o co chodzi. Teraz działa? Działa. Więc co chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 No działa. Ale bateria szybciej schodzi niż przed włączeniem ultra stamina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Może spróbuj wgrać stock od nowa, jak nie pomoże to inna bateria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Może najprościej w świecie spróbuję. przywrócić ustawienia fabryczne? [emoji23] Pomoże? [emoji57] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 w sumie, można spróbować why not Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Przecież to norma, że na normalnym szybciej będzie bateria się wyczerpywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 ale to właśnie w trybie stamina się szybciej wyczerpuje.. czytaj ze zrozumieniem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Może poczekaj na jakiś custom rom na bazie CM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Witam. Mam problem z baterią lub oprogramowaniem.Włączyłem tryb ultra STAMINA i po przełączeniu na Tryb STAMINA bateria szybciej schodzi.No działa. Ale bateria szybciej schodzi niż przed włączeniem ultra stamina Nie rozumiem kompletnie o co Ci chodzi...Ultra STAMINA ma dostęp tylko do podstaw, typu godzina, kalkulator itp Za żadne skarby Ci się nie włączą aplikację typu Facebook, a nawet sam nie masz do nich dostępu.Po przełączeniu na Tryb STAMINA bateria szybciej schodzi bo jest na normalnym trybie. Tryb STAMINA zamraża aplikacje, które nie są Ci potrzebne podczas kiedy telefon jest w stanie spoczynku, a niektóre aplikacje (wybrane przez Ciebie) są w trybie natychmiastowej gotowości. To przecież proste i logiczne, że jeśli telefon ma więcej zasobów do utrzymania, to z czasem bateria Ci się szybciej rozładuje. Przecież jest różnica w trzymaniu książki w ręce, a trzymaniem pełnego plecaka Ty też trzymając plecak się szybciej zmęczysz, tak bateria się szybciej rozładuje w trybie STAMINA niż w trybie Ultra STAMINA. Według mnie temat został założony bez sensu... Zamykam. Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateuszhe
Witam. Mam problem z baterią lub oprogramowaniem.
Włączyłem tryb ultra STAMINA i po przełączeniu na Tryb STAMINA bateria szybciej schodzi.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi