eitheer Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Witam, aktualnie jestem posiadaczem iPhonea 6 Plus i dzisiaj na x-komie jest promocja na LG G Flex 2 titan za 1399zł, czy warto kupić ten telefon czy pozostać z iphonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 @eitheer A ja się tak zapytam: Czego oczekujesz od telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Bierz iPhone te telefony tak z ceny nie lecą chociaż tyle. Bo Android je w tyle zostawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
eitheer
Witam, aktualnie jestem posiadaczem iPhonea 6 Plus i dzisiaj na x-komie jest promocja na LG G Flex 2 titan za 1399zł, czy warto kupić ten telefon czy pozostać z iphonem?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi