Keramos Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam niedawno nabyłem zte rbm one i mam pewien problem, mianowicie gdy chcę zagrać grę hero of sparta to mój obraz gry zostaje zmniejszony do 1/3 ekrany, gdy chcę zagrać w avatara mam ten sam problem a na dodatek napisy są białe. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Z google play pobierz. Tam dostosowuje wersje do telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Czy gry zostały pobierane z oficjalnego sklepu google ? Blade posiada standardową rozdzielczość 800x480 nie powinno być problemów. Napisz jeszcze wersje softu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Keramos Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Gry nie były pobierane z google play. Za pomocą daty pobranej z google zainstalowałem grę. Natomiast gdy instalowałem apk na rozdzielczość 800x480 data nie zostawała odczytana. Czy potrzebuje specjalnej daty 800x480 czy poprostu z google play pobrać? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Keramos Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jeszcze jedno pytanie jak można podkręcić procesor zte blade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jeden temat jedno pytanie. Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Keramos
Witam niedawno nabyłem zte rbm one i mam pewien problem, mianowicie gdy chcę zagrać grę hero of sparta to mój obraz gry zostaje zmniejszony do 1/3 ekrany, gdy chcę zagrać w avatara mam ten sam problem a na dodatek napisy są białe. Proszę o pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi