Damian Mołda Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam,wcześniej udało się mi naprawić telefon poprzez wgranie stockowego romu, niestety teraz wyskakuje cały czas błąd Pobrałem wiele stock'ów, oraz wielokrotnie próbowałem zainstalować, niestety za każdym razem ta sama sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Mołda Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Raczej nie, bo kilka godzin temu wgrałem bez problemu stock'a a teraz coś się mi to nie chce zrobić :/A gdybym wgrał CWM i przez niego coś spróbował ? Udało się naprawić, wgrałem CW i przez niego od nowa zainstalowałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Zly temat - poprawilemHmm .. Kabel, sterowniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Damian Mołda
Witam,
wcześniej udało się mi naprawić telefon poprzez wgranie stockowego romu, niestety teraz wyskakuje cały czas błąd
Pobrałem wiele stock'ów, oraz wielokrotnie próbowałem zainstalować, niestety za każdym razem ta sama sytuacja.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi