jankessster Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 mam cm10 nightly, mam pytanie a mianowicie wersja android 4.1.2 a wersja jądra 2.6.32.9. Czy ma ktoś nowszą wersje kernela, i co mu dała zmiana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek95112 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Miałem okazje aktualizować Xperie J. Na pewno bardzo odczuwalna różnica w szybkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A kernel jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek95112 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Stock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ostrzeżenie. Zmień nazwę tematu na poprawną; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jankessster
mam cm10 nightly, mam pytanie a mianowicie wersja android 4.1.2 a wersja jądra 2.6.32.9. Czy ma ktoś nowszą wersje kernela, i co mu dała zmiana ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi