pio00724 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 witam jak wgrać ten mod archidroid aktualnie mam nameless i9300 proszę o napisanie krok po kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 dokładnie tak samo jak wgrywałeś tego namelessa tylko że archidroid ma już gappsy (na 99%) ma już w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 @pio00724 Z tego co wiem ma instalator AROMA do tego wbudowane Gapps'y od razu. Także miłego instalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Zly temat - poprawilem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio00724 Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 zainstalowałem wszystko śmiga tylko chyba jeszcze raz zainstaluje bo nie podoba mi sie launcher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Możesz pobrać inny ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Kowacki Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Co do Launchera polecam Nova Launcher. Może być wszechstronnie konfigurowany a do tego nie jest zbyt zapychający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pio00724
witam jak wgrać ten mod archidroid aktualnie mam nameless i9300 proszę o napisanie krok po kroku
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi