Mateuszhe Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam. W oryginalnym odtwarzaczy od Sony jest ustawione, żeby okładka odtwarzanej piosenki jakby ustawiają się jako tapeta ekranu blokady. Można to jakoś wyłączyć? Kolejnym problemem są powiadomienia, które otrzymuje dopiero po odblokowaniu mojej Xperi. [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Mam ten sam telefon Okładka piosenki pozostanie i tego nie zmienisz, a powiadomienia? Włączyłeś tryb STAMINA Wyłącz tryb STAMINA i będą powiadomienia normalnie przychodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Okej. Myślałem, że da się coś z tym zrobić. Dzięki za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nie ma sprawy. Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem <br />Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateuszhe
Witam.
W oryginalnym odtwarzaczy od Sony jest ustawione, żeby okładka odtwarzanej piosenki jakby ustawiają się jako tapeta ekranu blokady. Można to jakoś wyłączyć?
Kolejnym problemem są powiadomienia, które otrzymuje dopiero po odblokowaniu mojej Xperi.
[emoji12]
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi