Abc Abc Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Witam. Wie,, że temat wałkowany był wielokrotnie (i przez mnogość porad ludzie się gubią), ale czy mógłby ktoś opisać w zwięzły sposób jak wgrać cyanogenmod na LG p700. Próbowałem za pomocą Cyanogenmodmod installer, http://bartoszpiatkowski.pl/szybki-i-prosty-sposob-na-instalacje-cyanogenmod-na-samsung-galaxy-sii/ ale żaden z linków nie jest dostepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Abc Abc Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Wiem, że to wersja testowa. niestety stabilnej nie znalazłem (przez OTA też nie znajduje, są tylko starsze wersje) Tak z ciekawości, jak wgram teraz starszą wersję, to wszystko będzie poprawnie chodzić, czy mogę tylko nowszą? Generalnie nie testowałem jeszcze wszystkiego, ale telefon chodzi płynniej niż na oryginalnym sofcie. A może polecisz mi coś lepszego na mój telefon? A co do sklepu play na na razie chodzi poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Robisz roota, odblokowywujesz bootloader, dogrywasz Recovery. Bootujesz telefon w Recovery. Robisz wszystkie wipy, instalujesz customa z zipa. To są proste rzeczy. Wszystko jest na xdaTe całe instalery to dla mnie fanaberia i masochizm. Wolę sam wszystko ręcznie dograć i mieć pewność że wszystko zrobiłem porządnie. Wtedy nie ma bata że telefon wpadł w bootloopa itp. Raptem 2 dni czytania ze zrozumieniem jak ktoś nigdy nie tuningował telefonu z Androidem. Ja zaczynałem w 2011 roku z ZTE Blade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Zly dzial - poprawioneZly temat - poprawioneProsze stosowac sie do regulaminu forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Abc Abc Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Dzieki Zacksu22.Niby wszystko zrobiłem, ale mam problem z uruchomieniem aplikacji "Sklep Play". Wyświetla komunikat "Niestety, aplikacja Sklep Google play została zatrzymana".Dodam, że zainstalowałem cm-10-20131006-NIGHTLY-p700v10Baseband (męczyłem się trochę, bo ściągnąłem pierwotnie wersje v20)gapps-jb-20121011-signedOczywiście wykonałem Wipe Data/Factory Reset, Wipe Cache Partition i dalvik cache (chyba tak to się nazywało). Chyba sobie poradziłem. Pobrałem i zaktualizowałem aplikacja sklep play. Edytowane 2 Listopada 2015 przez Abc Abc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 I jak wszystko działa poprawnie? Dziwne z tym sklepem. Zazwyczaj jak wgrywałem cm na różne telefony to on działał poprawnie. A wersja nightly cm, to nie ma się co dziwić. Nightly zawierają błędy często. To są takie wersje testowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Nie widzę żadnej stable wersji na tego lg na Cyanogenmod. Czyli wychodzi na to że same wersje nightly są dostępne na to urządzenie. Poszukaj na xda jakiegoś customa. Zazwyczaj piszą w tematach z romami co działa, a co nie. I czy wersja stable czy inna. Niestety nie miałem w rękach tego lg i nie tuningowałem go jeszcze. Musisz niestety sam sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Abc Abc
Witam. Wie,, że temat wałkowany był wielokrotnie (i przez mnogość porad ludzie się gubią), ale czy mógłby ktoś opisać w zwięzły sposób jak wgrać cyanogenmod na LG p700. Próbowałem za pomocą Cyanogenmodmod installer, http://bartoszpiatkowski.pl/szybki-i-prosty-sposob-na-instalacje-cyanogenmod-na-samsung-galaxy-sii/ ale żaden z linków nie jest dostepny.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi